כתבות בנושא קונדיטוריות - תמונת אווירה WhatsappFacebookTwitterShare

עמודי האינסטגרם עם העוגות הכי שוות – שאתם פשוט חייבים להכיר

לקראת חג השבועות, אבל גם בכל יום אחר בשנה – קבלו את 9 עמודי האינסטגרם עם העוגות והקינוחים שהכי כיף לראות, ועוד יותר כיף לטעום

שבועות בפתח ואין תזמון נפלא מזה בשביל להכיר לכם כמה מהאנשים שאחראים על עמודי האינסטגרם המתוקים, הצבעוניים ומעוררי התאבון ביותר. הם ישתפו אתכם במתכונים, יציעו לכם עוגות בוטיק מעוצבות על פי הזמנה, ירחיבו לכם את הלב וגם (אם תרצו) את מידת המכנסיים, אבל גם אם תחליטו לראותם בלבד – מובטחת לכם חגיגה לעיניים. מוכנים להתמכר? בואו נתחיל

מחפשים קונדיטוריות עם עוגות מיוחדות? כדאי שתבדקו ברשימת הקונדיטוריות שלנו>>

1. אייל רווח שף קונדיטור – Eyal Revah – Pastry Chef

אייל רווח הוא השף קונדיטור במסעדת "לה רפובליקה" בתל אביב, יועץ קולינרי לחברות ומעביר סדנאות, והוא גם הכתובת שלכם אם אתם רוצים לראות בפיד שלכם עוגות מעוצבות נוטפות סטייל, יופי וייחודיות. אייל מעצב ומייצר בעצמו את הקייק טופרס (הקישוטים המרשימים שמעטרים את העוגה מבחוץ) והעמוד שלו מלא בעוגות ראווה שכל אחת מהן היא יצירת אומנות אסתטית, צבעונית ומעוררת התפעלות. בסטורי שלו ובהיילייטס הוא משתף קרוב ל-18 אלף עוקבים במתכונים המתפרסמים גם בבלוג שלו, בהם אותן עוגות ראווה מרשימות כמו, למשל, עוגת הקונקורד המפורסמת לצד מתוקים "פשוטים" יותר כמו עוגיות מרנג קוקוס מרוקאיות. אם כמונו, לא תוכלו לעמוד בפיתוי ותהיו חייבים לטעום -  תמצאו בעמוד גם מספר טלפון להזמנת עוגות, אותן הוא מעצב בהתאמה אישית לכל לקוח

קרן אגם היא, על פי הגדרתה, אופה ביתית – חובבת אפייה נלהבת מלאה בתשוקה לניחוחות, לטעמים ולכל הכרוך בתהליך האפייה. היא מתגוררת ביפו, אמא לשלושה ילדים, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות ומתחזקת בלוג בשם הנהדר – "נשואה למאפייה". אם תצטרפו לכמעט 70 אלף העוקבים שלה באינסטגרם, הפיד שלכם יתמלא בתמונות של מאפים ביתיים יפהפיים שרק המראה שלהם יספק לכם את כל הנחמה שמאפה ביתי משובח יכול לתת. ואם תרצו להתנחם גם באמצעות חוש הטעם, תוכלו לנסות את המתכונים שלה או להגיע לסדנאות שהיא מעבירה בביתה.

 

3. פיית העוגיות – The_cookie_fairy

ענבל לביא היתה במשך שנים אשת קריירה עסוקה. כאשר היתה חוזרת הביתה אחרי יום ארוך של עבודה, במקום לנוח היתה מוצאת את עצמה במטבח, אופה עוגות, לשה, מרדדת ומטמפררת ולאט לאט החלה לפתח מתכונים ולהגשים דרכם את כל הפנטזיות הקולינריות שלה בתחום המתוקים והמאפים. כשהתחילה לאגד את המתכונים לבלוג בשם "פיית העוגיות", לא תיארה לעצמה שתהפוך לויראלית, אך היום יש לעמוד האינסטגרם שלה 75.5 אלף עוקבים, ואת המתכונים שלה מכירים ומנסים בכל רחבי הארץ. אחד המתכונים הפופולריים שלה הוא עוגת מוס אלפחורס יפהפייה ששברה את הרשת וזכתה למאות אלפי צפיות בבלוג, וכמו כל שאר המאפים בעמוד, גם היא תעלה בכם חשק עז להיכנס למטבח באופן מיידי.

View this post on Instagram

Alfajores mousse cake 🌟אם תשאלו אותי מהו המתכון לעוגה שאני הכי גאה בה, זו ודאי תהיה עוגת מוס אלפחורס! רעיון שהמצאתי לפני כמה שנים שהפך לאחת העוגות הפופולריות בארץ. עדיין מפתיע שדווקא עוגת שכבות מפונפנת שדורשת שעות של עבודה, הצליחה להפוך לויראלית ולהיות להיט מטאורי ששיגע את הרשת כולה. המתכון בבלוג שחצה את החצי מיליון צפיות זכה לכמות מטורפת של ביצועי גולשים מאז שפורסם. אין קונדיטור ביתי שלא מכיר אותה, אין אופה נועז שלא ניסה אותה, וגירסאות בהשראתה נמכרות בקונדיטוריות ברחבי הארץ ופורסמו בספרים ובמגזינים. ממש היום העוגה גם מככבת בכתבה שפורסמה עליי בידיעות אחרונות וזה מרגש כל כך .(למתכון חפשו בגוגל "עוגת אלפחורס פיית העוגיות") #עוגתאלפחורס #ריבתחלב

A post shared by פיית העוגיות🌟ענבל לביא (@the_cookie_fairy) on Jan 7, 2020 at 1:37am PST

4. מורן גיל – Moran Gil

אם בהסבה מקצועית עסקינן, אי אפשר להתעלם מהעמוד של מורן גיל, שממש עכשיו, בתקופת הקורונה , החל לכבוש את הרשת עם עוגות הגורמה היפהפיות שהוא אופה. עד לפני משבר הקורונה היה מורן סמנכ"ל בחברת דיגיטל אך מרגע שיצא לחל"ת החל לאפות והביקוש לעוגות שלו לא אחר להגיע. הרקע שלו באפייה מגיע מהבית, עם אם שפית קונדיטורית, וממשיך במגורים עם חבר טוב, גם הוא קונדיטור במקצועו. מאז שהתחיל להעלות תמונות של העוגות שהוא מכין, וכבונוס לכמעט עשרת אלפים העוקבים שלו – גם סרטונים שלו אופה אותן ללא חולצה, החל לקבל יותר ויותר פניות, וכיום הוא מוכר את העוגות שהוא מכין בביתו באופן שוטף, על פי הזמנה.

View this post on Instagram

Chocolate fudge cake with dark chocolate crémeux and raspberry chocolate ganache

A post shared by Moran Gil (@_moran_gil) on Apr 12, 2020 at 3:16am PDT

5. שרית נובק – Misspetel

עמוד נוסף עם שם נפלא, קונדיטורית נוספת שזנחה את עולם ההייטק לטובת האפייה, ותמונות שפשוט לא תוכלו להפסיק להסתכל עליהן – כל אלו מרכיבים את העמוד והבלוג של שרית נובק, ומושכים אליהם עד כה מעל 66 אלף עוקבים. את הבלוג פתחה שרית עם הולדת בתה השניה, לפני כעשור, מתוך תשוקה גדולה להפוך תחביב שליווה אותה כל החיים למקצוע. היום היא כותבת מתכונים ותוכן קולינרי לחברות מסחריות ולמגזינים, וגם היא מצלמת בעצמה את התמונות בעמוד ואף עוסקת בצילום מקצועי לחברות. כמי שמאמינה שכולנו אוכלים גם עם העיניים, צפויה לכם חוויה של ממש רק מהסתכלות בתמונות, אך לצד היופי והאסתטיקה שרית מקפידה על מתכונים פשוטים ועל תוצאות פשוט טעימות. ואם, מלבד האפייה, העמוד שלה יעורר בכם גם תאבון לצילום, תשמחו לדעת שהיא מעבירה גם סדנאות צילום לאינסטגרם, ולקוות שאחרי שמצלמים מותר גם לטעום.

 

6. The Cakeshop

מאחורי העמוד, שמחזיק בקרוב ל-20 אלף עוקבים, עומד הקונדיטור חן כהן המעיד על עצמו שהוא לא מחובבי השוקולד והמתוק, עובדה בלתי נתפסת לאור התמונות שהוא מעלה, של מאפים וקינוחים בשלבי הכנה שונים, שרק בקושי הצלחנו להישאר מולם רגועים. חן, שההעדפה שלו היא בכלל עוגת שמרים פרג, יקשט לכם את הפיד עם עוגות מעוצבות, קינוחי גורמה יפהפיים ומאפים ביתיים מגרים. מעבר לזה הוא גם מקבל הזמנות להכנת עוגות וקינוחים ומעביר סדנאות אפייה פרטיות או זוגיות.

7. אור ויצמן – Or.weizman

לאור ויצמן יש לקוחות ותיקים ונאמנים, שמזמינים ממנו עוגות בכל הזדמנות, והיסטוריה של מספר שנות התמחות בקונדיטוריות ובסדנאות מקצועיות. פרטים אלו, ברוב המקרים, לא היו גורמים לכם להרים גבה או להתפעל יתר על המידה, אבל במקרה של אור הם מרשימים במיוחד כיוון שאור, תחזיקו חזק, הוא בן 16 בלבד. איך הופכים, בגיל 16 בלבד, לקונדיטור בעל עסק פעיל, שמקבל הזמנות לעוגות וקינוחים באופן שוטף, ומתחזק עמוד אינסטגרם עם קרוב לעשרת אלפים עוקבים? עם המון תשוקה, יצירתיות וביטחון, כך נראה. תחילת דרכו בתחום נבעה מתוך משיכה לאסתטיקה, לדיוק, ולתמונות היפות של קינוחים שראה ברשת. היום הוא מצלם בעצמו את התמונות בעמוד והתוצאה נראית צבעונית, יפהפייה וטעימה להפליא. בהיילייטס אצלו בעמוד תמצאו גם מתכונים עם סרטונים שיבהירו לכם איך התהליך אמור להיראות, כך שגם אתם – בכל גיל שלא תהיו – תצליחו לעשות זאת בעצמכם.  

View this post on Instagram

המתכון המלא לטארט שפרסמתי אתמול❤️ 🍓 לבצק: 120 גרם חמאה 60 גרם אבקת סוכר 30 גרם אבקת שקדים 260 גרם קמח מעט מלח ביצה L מחממים תנור לחום של 160 מעלות צלזיוס. בקערת מערבל מניחים את כל החומרים חוץ מהביצה ומעבדים עם וו גיטרה עד שהתערובת דומה לפירורי לחם. מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק לעובי דק בין שני ניירות אפיה ומכניסים למקפיא למשך 20 דקות. מורחים חמאה סביב רינג טארט בקוטר 20 וחותכים את הבצק כך שיתאים, מרפדים את הרינג וחותכים קצוות, מקפיאים חצי שעה ואופים למשך כרבע שעה עד להזהבה קלה. קרם שקדים: 100 גרם חאה רכה 100 גרם אבקת שקדים 100 גרם סוכר ביצה L 2 כפות קמח כף ליקר אמרטו לפירות: חמישה גבעולי רוברב טרי חופן תותים שתי כפות סוכר שתי כפות ריבת פירות אדומים איכותית מעבדים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה וקרמית, מעבירים לתוך שקית זילוף ומזלפים ספירלה בתוך הקלתית. חותכים את הרוברב לרבעים ומערבבים עם הסוכר, מסדרים אותו בתוך קרם השקדים ואז את התותים ומחזירים לתנור לעשרים דקות להזהבה של הקרם, מצננים ומצפים בריבה. לקישוט: חמישה גבעולי רוברב טרי חתוך שלוש כפות מחית תות כוס מים כף סוכר מניחים בקלחת את כל החומרים ומבשלים לרתיחה כ5 דקות, מניחים לעשר דקות להתקרר ולהתרכך. לקרם וניל: 250 מל שמנת כף סוכר כפית פודינג וניל מקציפים את כל החומרים במיקסר לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק. חופן תותים נפאז׳ שקדים קלופים חתוכים עלי כסף מקשטים את הטארט עם תותים מצופים בנפאג׳, חתיכות רוברב מבושל, קרם וניל ושקדים. לא חייבים את כל הקישוט המפונפן... אפשר להכין את הטארט כמו שהוא כי פשוט מעולה!❤️

A post shared by אור ויצמן• Or Weizman (@or.weizman) on Jan 20, 2020 at 5:56am PST

8. עוגיו.נט – Oogionetblog

כבר מעל עשור מפעילה נטלי לוין את הבלוג עוגיו.נט בהצלחה רבה – על כך יעידו 116 אלף העוקבים שלה באינסטגרם. מלבד היותה קונדיטורית מקצועית, שמעניקה ייעוץ קולינרי ומפתחת מתכונים ותפריטים לחברות מסחריות, קונדיטוריות ומסעדות, נטלי היא גם בוגרת קורסים וסדנאות לצילום וסטיילינג, מצלמת את כל התמונות בעמוד ובבלוג בעצמה, ומציעה שירותי צילום וסטיילינג של מזון. כפי שאפשר לצפות, התמונות שמעלה נטלי לעמוד הן פשוט יפהפיות, ולצידן כל מחשבה על דיאטה או התנזרות ממתוק מחווירה ומתכווצת מבושה. אם אתם רוצים להתנסות בעצמכם, תשמחו לדעת שנטלי מתייחסת לעמוד ולבלוג כאל בית לחובבי אפייה בכל הרמות, ומעלה מתכונים מפורטים גם עבור אופים מנוסים וגם עבור חובבים מתחילים. בסטורי שלה היא גם עונה לשאלות ומסבירה דברים בסיביים שלרוב אינם מצוינים במתכונים הסטנדרטיים, כך שאם העוגות שלכם אף פעם לא יוצאות בדיוק כמו במתכון ואין לכם מושג למה – כדאי לכם מאוד לעקוב.

View this post on Instagram

כשהייתי ילדה (טוב, מודה שעד היום) אחד הנשנושים החביבים עלי ביותר היה ביסקוויטים עם ממרח שוקולד. נהגתי להכין מהם ממש סנדוויצ'ים קטנים כאלה עם ממרח שוקולד בין שני ביסקוויטים, וזה היה הנשנוש שהכי אהבתי בילדותי. עד היום שוקולד וביסקוויטים עם שילוב שאני מאוד אוהבת; יש משהו מאוד נוסטלגי בטעם שנוצר בחיבור ביניהם. אז אתם בודאי יכולים להבין כמה אהבתי עוגת ביסקוויטים בתור ילדה. זו היתה ה-עוגה שהכי חיכיתי לה; בגלל שזו לא עוגה שמכינים וישר מגישים (כי היא דורשת זמן התייצבות וקירור) תמיד התקשיתי להמתין בסבלנות עד שאפשר יהיה לאכול ואני ממש זוכרת את השעות הארוכות האלה של קוצר הרוח עד שאפשר יהיה סופסוף לטעום מהעוגה. זה באמת לא מפתיע בעיני שעוגת ביסקוויטים היא אחת מהעוגות האהובות ביותר בארץ. אין בית שלא מכינים בו עוגת ביסקוויטים, לכל אחד יש מתכון אחר למרות שבסוף הרעיון הבסיסי זהה: ביסקוויטים, קרם, שוקולד. פשוט אי אפשר לטעות בשילוב הזה! לכבוד שבועות החלטתי לקחת את עוגת הביסקוויטים הנוסטלגית של פעם צעד אחד קדימה ולהפוך אותה לחגיגית במיוחד. כך נולדה העוגה הבאה – עוגת ביסקוויטים דאבל שוקולד שמרכיבים בצורה מיוחדת שגורמת לה לקבל מראה "זברה" בעת החיתוך. מבחוץ היא נראית תמימה, אבל בחיתוך הראשון מתגלות שכבות-שכבות אנכיות של ביסקוויטים וקרם במראה שובה לב. את קרם הגבינה הקלאסי שדרגתי עם תוספת של שוקולד לבן, במקום הביסקוויטים הרגילים השתמשתי בפתיבר בטעם שוקו ובזכות ההרכבה השונה מהקלאסיקה בשכבות – התקבלה עוגה נפלאה, חגיגית ומרשימה במיוחד שתהיה יופי של קינוח לשבועות (אבל בואו נודה באמת – לכל מאורע). בקיצור, אתם מוכרחים לנסות את העוגה הטעימה הזאת ♥ המתכון בעוגיו.נט, לינק בסטורי או חפשו עוגת ביסקוויטים דאבל שוקולד עוגיו.נט בגוגל ותגיעו 🙏 * פוסט בשיתוף אסם #הכל_עם_פתיבר_אסם

A post shared by נטלי לוין | עוגיו.נט (@oogionetblog) on May 11, 2020 at 10:14pm PDT

9. אור שפיץ – Or Shpitz

את אור שפיץ רבים מכם ודאי מכירים מתכנית האפייה "בייק אוף ישראל" אבל הרומן שלה עם תחום האפייה והקונדיטוריה התחיל כבר מילדות. הקונדיטורית הצעירה, רק בת 23, התחילה להתמקצע בתחום עוד לפני שירותה הצבאי, וכיום עובדת באופן שוטף בהכנת עוגות מעוצבות על פי הזמנה, העברת סדנאות קבוצתיות ואישיות, תפעול בלוג, ערוץ יוטיוב משלה וחשבון אינסטגרם עם מעל 170 אלף עוקבים. בעמוד שלה תראו הרבה עוגות מעוצבות על טהרת הצבע הוורוד, שהוא הצבע האהוב עליה, אך לצידן מגוון עצום של קינוחים ומאפים שיגרמו לבלוטות הרוק שלכם לעבוד שעות נוספות. מלבד חגיגת המתוקים שהוא מציע, העמוד שלה מספק גם לא מעט השראה כאשר אור מעניקה מדי פעם הצצות קטנות לחייה האישיים, ולא שוכחת לעודד את כל העוקבים שלה לנסות את המתכונים שלה בעצמם ובאופן כללי - פשוט להעיז. בימים אלו עובדת אור על פתיחת מתחם חדש, כמותו עוד לא נראה בארץ, המשלב בין בית קפה קונדיטוריה לחלל המיועד לסדנאות – כך שבהחלט מומלץ לעקוב.

View this post on Instagram

? את האמת! מה העוגה הזו מזכירה לכם @raellabudow

A post shared by 🎂🍰🎀 אור שפיץ 🎀🍰🎂 (@or_shpitz) on May 13, 2020 at 5:20am PDT

scheduleReview
Arrow_Close_partArrow_LeftArrow_moreArrow_Open_partArrow_RightArrow_downX_close_iconSite_menu_knowCall_iconלוגוzap_thumbsMap_pinתמונה גנריתVideo_playIcon star empty colorIcon star empty colorIcon star full colorIcon star empty colorאייקון חנויותDone_tofes_iconicon_failSite-menu_pricelistsSite_menu_reviewsSite_menu_search_resultsSite_menu_top_10Site_menu_add_bussinessexpress iconwhatsapp iconhand_click_expressicon_mobile_consult דפי זהבZAPתפריטSearchSearch Footer_searchFooter_toolsFooter_pricelist