כתבות בנושא מדיחי כלים - תמונת אווירה WhatsappFacebookTwitterShare

ימי המדיח: המדריך המלא לבחירת מדיח כלים

אם הכיור שלכם רק מתמלא ומתמלא וכבר אין לכם יותר כוח לעמוד ולעשות כלים כל היום, כנראה שהגיע הזמן לקנות מדיח כלים. נכון, זה תענוג לא זול, אבל זה חתיכת תענוג. כל מה שצריך לדעת לפני שקונים מדיחי לשטיפת כלים

בכתבה זו:
מדיח לכל כלי - כל סוגי המדיחים | תעשה את העבודה בשקט - בחירת המדיח | שאלה של בטיחות | שווה לפתוח את הכיס: כמה זה עולה לנו?

בואו נודה על האמת: אף אחד לא אוהב לשטוף כלים. כולל אלה שאומרים שהם כן. אם גרים לבד, ניחא, צלחת פה, כוס שם, לא נורא. אבל עבור משפחות, בוודאי עם ילדים, מדיח כלים הוא כבר לא מותרות  יותר. אז לפני שעושים את הקנייה הפופולארית הזו, הנה כל מה שצריך לדעת. 

מדיח לכל כלי - כל סוגי המדיחים

קיימים מספר סוגים של מדיחים. יש את המדיח הרגיל, שעומד כיחידה עצמאית בסמוך לתשתית מים וחשמל. הוא גם המדיח הזול ביותר. בצד השני של רמת התחכום נמצא מה שמכונה 'מדיח אינטגרלי מלא'. הוא מיועד להיכנס בין ארונות המטבח ופאנל הפיקוד שלו מצוי בדופן העליונה של הדלת. החיסרון הוא שאי אפשר להפסיק את הפעולה שלו באמצע, והוא גם הסוג היקר יותר.  
 
באמצע נמצא 'מדיח אינטגרלי חלקי'. עקרון ההתקנה שלו דומה, אבל פאנל הפיקוד מותקן במקום גלוי, מה שמאפשר הפסקה והפעלה, ולא צריך לפתוח דלת כדי לתפעל את המדיח. המידות ברוב המדיחים הן סטנדרטיות, אבל לא תמיד זהות, לכן חשוב קודם למדוד את המיקום המדויק. 
רשימה ממוקדת של חברות ובעלי מקצוע המתמחים במכירת ובתיקוני כל סוגי מדיחי הכלים תוכלו למצוא כאן - באמצעות שימוש במערכת סינונים מתוחכמת.

תעשה את העבודה בשקט - בחירת המדיח

עכשיו לבחירת המדיח עצמו. לפני הכל הוא צריך להיות שקט, כי אם לא, הרעש ישגע אותנו כל כך שכבר נעדיף לשטוף את הכלים בעצמנו. לכן נסו לבחור מדיח בעוצמה של 50dB ומטה. פרמטר נוסף הוא קיבולת המדיח. זו נמדדת לפי מערכות הכלים שהמדיח יכול להכיל בפעולת ניקוי אחת. הסטנדרט של רוב המדיחים הוא 12 מערכות ניקוי, והכל כמובן תלוי במספר הנפשות בבית וכמויות הכלים שבשימוש. 
 
השלב הבא הוא לבדוק את תכניות הפעולה. מדיח זה לא רק ללחוץ על כפתור ולחכות. מדובר במכונה מתוחכמת, ולא בכל הפעלה צריך להשתמש בכל התחמושת.
 
עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא כמובן נושא נוחות השימוש. אם המדיח לא נוח לכם, מכל סיבה שהיא, לא צריך להתעקש וחשוב לבדוק כמה שיותר מדיחים לפני ההחלטה על הקנייה. ניסו לדמות היכן יתאים לכם מיקומו של פאנל הפיקוד, מהן בדיוק אפשרויות האחסון במדיח, איך ומתי צריך לתחזק אותו וכו'. כל הדברים האלה, שלפעמים נראים שוליים לפני הקנייה, הופכים למאוד חשובים אחריה.

שאלה של בטיחות

וכמו עם כל מכשיר חשמלי, עניין הבטיחות חשוב יותר מהכל. צריך להביא בחשבון את עמידות המכשיר, כי במדיח קיימת תמיד סכנת הצפה או דליפה. אם יש בבית ילדים אנרגטיים במיוחד, כדאי לבחור במדיח עם נעילה בטיחותית, לוודא שיש מנגנון שמפסיק את זרימת המים במקרה הצורך, שגוף החימום לא גלוי מדי, ורצוי שתהיה גם אופציית חירום לנעילת פאנל הפיקוד.  

שווה לפתוח את הכיס: כמה זה עולה לנו?

ועכשיו לעניין הלא כיפי בכלל: המחיר. יש מספר פרמטרים שמשפיעים על המחירים - למשל, ככל שעוצמת הרעש של המדיח פחותה, כך הוא עולה יותר. המחירים יכולים להתחיל מ-1,800 שקלים עבור מדיחים של 12 מערכות כלים, ולהגיע לאזור ה-6,500. במדיחים קטנים יותר, בקיבולת של 8 מערכות כלים, טווח המחירים ינוע בין 1,500 ל-4,500 שקלים. 
 
זה לא תענוג זול, רחוק מזה, אבל למדיחים טובים יש תוחלת חיים ארוכה וההקלה שהם מביאים איתם שווה את ההשקעה. שמישהו אחר ישטוף לכם את הכלים, למה לא.
 
המידע באדיבות אתר wisebuy.

>> מוזמנים להתעדכן במחירון שירות מדיחי כלים עדכני 


 

scheduleReview
Arrow_Close_partArrow_LeftArrow_moreArrow_Open_partArrow_RightArrow_downX_close_iconSite_menu_knowCall_iconלוגוzap_thumbsMap_pinתמונה גנריתVideo_playIcon star empty colorIcon star empty colorIcon star full colorIcon star empty colorאייקון חנויותDone_tofes_iconicon_failSite-menu_pricelistsSite_menu_reviewsSite_menu_search_resultsSite_menu_top_10Site_menu_add_bussinessexpress iconwhatsapp iconhand_click_expressicon_mobile_consult דפי זהבZAPתפריטSearchSearch Footer_searchFooter_toolsFooter_pricelist