
שאני אבשל? שירותי הקייטרינג שיעשו לכם את החג
לפני כל חג בישראל, ההמולה רבה במטבח. מי מבשל מה ועל כמה אנשים מדובר - הן רק שתיים מהשאלות המטרידות. שירותי קייטרינג יכולים לחסוך לכם את כל הבלגן.
זה יכול להיות בגלל הגיל. זה יכול להיות בגלל התרגיל. אולי בכלל כתוצאה מעייפות מצטברת, או שסתם אין חשק. אבל בינינו, ההכנות לארוחות החג הגדולות של חודש תשרי הן משהו שהרבה אנשים היו מוותרים עליו בשמחה. אלא מה? מדובר בדבר שנראה כמעט בלתי אפשרי, כביכול: הרי אם לא נעמוד ונבשל, איך תהיה ארוחה חגיגית על השולחן? אם לא נבלה במטבח יום שלם, מישהו יעשה זאת בשבילנו? ובכן, בנוגע לשאלה האחרונה, התשובה היא 'כן'. יש מי שמוכן לעמוד ולבשל במקומכם במטבח לקראת החגים, ואלו הם אנשי חברות קייטרינג שצצו כאן בשנים האחרונות כפטריות אחרי הגשם. אז למה שלא להיעזר בהן, ולחסוך מעצמכם את ההכנות המפרכות לחג?
כדי לעשות לכם את החיים אפילו עוד יותר פשוטים, אספנו בשבילכם כמה מנות נבחרות מהשנים שעברו - מנות קייטרינג נפלאות לחגי תשרי, שישכנעו אתכם כי זוהי דרך נפלאה לקבל את השנה החדשה בקלות ועם הרבה מחמאות (או לפחות יתנו לכם רעיונות לתפריט החג).
חברות הקייטרינג יכולות להקל עליכם בהכנות לארוחת החג.
פתיחה
מרק עוף צח
מי יגיד לא למרק הנפלא הזה, אשר ממצה לתוכו את כל נפלאותיו של הטבע? בראש השנה, בסעודה המפסקת ובחג הסוכות המרק הזה מקבל מעמד מיוחד בבתים רבים בהיותו המרק הראשון שלאחר הקיץ, המבשר את הירידה ההדרגתית בטמפרטורות לקראת הסתיו. למגדילים ראש, ניתן להוסיף את הקניידלך (שאומנם קשור לרוב לפסח, אך מתאים ומבוקש גם בחגי תשרי).
גפילטע פיש
יש כאלו שמתים עליו, ויש כאלו שלא יכולים לגעת בו. בכל מקרה, אתם חייבים להודות שהוא סוג של "סלב". אם אתם משתייכים לקבוצה הראשונה שפשוט לא יכולה בלעדיו, אתם חייבים להזמין גפילטע פיש מחברת קייטרינג כזו או אחרת, רצוי אחת שידועה כמצטיינת בעבודה עם דגים.
דג חריף בסגנון מרוקאי
בבתים רבים בישראל זוהי מנת הפתיחה האולטימטיבית של כל ארוחה חגיגית, בשבת או בחג. ואם כך נכון הדבר, מדוע לא ליהנות ממנה גם בחגי תשרי? עם חומוס או בלי, עם עצמות או 'בהשתתפות' פילטים בלבד - אתם מחליטים מה תכין לכם חברת הקייטרינג.
קוסקוס טריפוליטאי
עוד אחת ממנות הפתיחה הקלאסיות בישראל: קוסקוס נפלא שעליו 'מועמסים' ירקות מבושלים מכל טוב הארץ. לעתים, הקוסקוס יכלול גם חלקי עוף שונים - אך כדי לעמוד בזה עליכם להיות אנשים עם קיבה בעלת קיבולת אדירה. הרי בכל זאת מדובר רק במנת הפתיחה, כן?
כבד קצוץ
הנה לכם עוד מאכל שרבים לא מוותרים עליו בשום ארוחה חגיגית. הכבד הקצוץ הוא חצי סלט - חצי מנת פתיחה, אבל איך שלא תבחרו להגדיר אותו כנראה שהוא לא יישאר על השולחן זמן רב ויחוסל כליל.
אנטיפסטי
גמבות, בטטות, ברוקולי, בצל, שום, כרובית ועוד ועוד - מה שתרצו תוכלו לבקש באנטיפסטי שלכם וליהנות ממנת פתיחה נהדרת בסגנון איטלקי, שפותחת את התיאבון בצורה מושלמת.
יש מגוון דרכים להגיש דג לשולחן החג, גפילטע פיש היא אחת מהם.
תוספות
עיקריות

חברות הקייטרינג יכולות להכין לכם מנות בשריות לפי טעמכם.