כתבות ומידע בנושא ספקי מזון, סיטונאי מזון

מאת: ליאור פרג'
סיטונאות מזון
מדי יום, מבקרים אינספור ישראלים במסעדות השונות. הם מתיישבים, סוקרים את התפריט ומזמינים מנות אלה או אחרות. את הקרדיט, כאשר המנות מוצלחות, הם יזקפו לזכותה של המסעדה ובעיקר לשף שעומד מאחוריה. מה שרבים לא נותנים עליו את הדעת הוא שמסעדה לא יכולה אפילו לחשוב על להתנהל בצורה סבירה ללא כל אותם ספקי מזון, אשר אחראיים על אספקה חיונית של מזון למסעדות. מה התפקיד של אותם ספקי מזון? כיצד הדבר נעשה? ומה דרוש מאדם או מגוף למלא על מנת לפעול כספק מזון? המדריך לסיטונאי מזון מתחיל.