כתבות ומידע בנושא כיריים ותנורי בישול ואפייה

מאת: ליאור פרג'
 איך בוחרים תנור מוצלח למטבח?
אפייה היא אחת הפעולות הבסיסיות הנעשות בכל מטבח ומטבח בישראל. כל בשלן או אופה יוכל להסכים שבלי קשר לכישוריו האישיים או לאיכותו של המתכון, לתנור האפייה משקל לא מבוטל בקביעת רמתם של התוצרים הנאפים. לכן, לא מפתיעה העובדה שכאשר רוצים לרכוש תנור אפייה, עומדים אובדי עצות אל מול המגוון הרחב של הסוגים, הדגמים והמאפיינים. אז איך בוחרים?
 
 
 
מאת: ליאור פרג'
כיריים אינדוקציה, כיריים גז או כיריים חשמליות
בין המוצרים והרכיבים השונים בכל מטבח, כיריים מקבלות תמיד אחוזים נכבדים מתשומת הלב, ובצדק גמור - בין אם אתם רוכשים מטבח חדש או מחדשים את זה הנוכחי, לא תוכלו להשאיר את הכיריים מאחור. אלא שאז אתם מתחילים לברר על דגמים ומבינים שיש לא מעט אפשרויות בתחום, ולכל אחת יתרונות וחסרונות משלה. כיריים - סקירה מהירה.
 
 
 
מאת: ליאור פרג'
קולט אדים למטבח
אם אתם מעדיפים לשמור על המטבח נקי ככל שאפשר מכתמי שומן ונתזי טיגון; אם אינכם אוהבים שהבית מתמלא עד מחנק בריחות בישול עזים ומרוכזים ואם חשוב לכם למנוע שאיפת אדי טיגון ועשן, אתם זקוקים לקולט אדים. מהם יתרונותיהם של קולטי אדים, וכיצד בוחרים מתוך המגוון הרחב של הקולטים המוצעים לצרכן? בכתבה שלפניכם.