כשר למהדרין? מאכלים כשרים לאניני טעם
מאת: ליאור פרג' 30/12/2014
פעם, לפני עשרות שנים, התפיסה הקולינרית של רבים הייתה אחת: אוכל כשר הוא איכותי פחות ביחס למנות הפחות כשרות. אלא, שמאז בושלו הרבה מאוד מנות, והתברר כי ההיפך הוא הנכון. כיום, הדעה הרווחת היא כי אוכל כשר יכול להיות איכותי, עשיר ומגוון, כאשר הכשרות לא פוגעת כהוא זה בטיב המנה, ויש שיגידו שאף תורמת לה. חיפוש אחר מסעדות כשרות באתר Zaprest מציג, נכון לעכשיו, לא פחות מ-3,684 מסעדות העונות על התנאי הזה, מהן לא מעט מסעדות שף