הקרובים שחורים התותים יקרים מידי לקופסה קטנה המלפפונים מאובקים ומצומקים
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של rb
(5.0)
20/12/2017
קופה עצמאית? תחסכו את הבושה
קופות בשרות עצמי
היום עליתי בבדיקה ה"מדגמית" בקופה בשרות עצמי, אחרי שסימתי לארוז את כל המוצרים שרכשתי בקניה בשופרסל סניף פרדס חנה.
לצורך הבדיקה הקופאית האחראית החלה לפרוק את כל המוצרים שקית אחר שקית ומיד מצאה את ה"פשע "שביצעתי: העברתי בקופה קופסת תירס אחת פעמיים במקום להעביר את שתי הקופסאות בנפרד.
איך היא עלתה על זה מיד? היא ראתה אותי מעבירה את הקופסא פעמיים בזמן המעשה ולא אמרה דבר. הקופאית חיכתה שאעביר את כל הקניה ואז עשתה מזה ענין כשכל הסובבים המומים מהתנהלותה.
בתור לקוחה קבועה וישרה הרגשתי שהמעמד שבו מעמידים אותי : תחילה מביעים בי אמון שאעביר בקופה באופן עצמאי ( בידיעה שכל פעולה שלי מצולמת...) ולאחר מכן מעלים אותי למשפט על "עבירה" בפרהסיה באופן מבייש, גרמה לי לעזוב את השקיות ולעבור לסופר אחר שאמנם אינו מפעיל קופות בשרות עצמי אך לפחות אינו מתהדר כמוביל בתחום השרות.
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של רונית
חוות הדעת אומתה ע”י קבלה
(3.6)
30/01/2014
סופר נחמד עם סחורה טריה ואיכותית על בסיס יום יום
סופר גדול ומרווח מסודר היטב בצורה שקל למצוא כל דבר אווירה נעימה
הפועלים נותנים שרות בשמחה , ועכשיו הם הוסיפו שרותים חדשים שניתן לשלם תשלומי חשמל ארנונה וטלפון דרך הקופאית במקום לחכות בבנק הדואר ,
חבל שאין להם משלוחים וקניות דרך האנטרנט כמו בחדרה ,
הקופאיות רגועות ונחמדות
מה שמעצבן שצריך לחכות הרבה בתור בגלל עומס אנשים
המחירים גבוהים יחסית , אבל לפעמים יש מבצעים בזול , ועוד הוזלה לחברי מועדון
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של user59216
(5.0)
24/10/2011
שירות מיקצועי במחלקות,אדיבות,סבלנות,נקי מאד
כל העובדים משרת הניקיון ועד למנהל אדיבים, מקצועיים נותני שירות מכל הלב.אני יכולה להתקשר למחלקת הבשר ולבקש שיכינו לי הזמנה-אין בעיה עם זה.במח' ירקות אם חסר במדף ירק יביאו לי מהמחסן.הקופאיות חביבות וזריזות.בקיצור סופר שחוויה לקנות בו.