ציוד למסעדות

על מנת שמסעדה תצליח ותהיה רווחית יש חשיבות רבה לציוד למסעדות שבו משתמשים. כאשר קונים ציוד למסעדות חשוב מאד להקפיד על קנייה של ציוד איכותי ובטיחותי. אל תתפשרו על קנייה של ציוד למסעדות שהוא איכותי ובטיחותי. ישנו סיכוי סביר מאד שבעתיד הלא רחוק חיסכון על איכות ובטיחות של ציוד למסעדות יתברר לכם כהוצאה גדולה ולא כחיסכון בעלויות.
כניסה לרשימת ספקים ובעלי מקצוע בסיווג ציוד ואספקה למסעדות

ציוד למסעדות

על מנת שמסעדה תצליח ותהיה רווחית יש חשיבות רבה לציוד למסעדות שבו משתמשים. כאשר קונים ציוד למסעדות חשוב מאד להקפיד על קנייה של ציוד איכותי ובטיחותי. אל תתפשרו על קנייה של ציוד למסעדות שהוא איכותי ובטיחותי. ישנו סיכוי סביר מאד שבעתיד הלא רחוק חיסכון על איכות ובטיחות של ציוד למסעדות יתברר לכם כהוצאה גדולה ולא כחיסכון בעלויות. משטחים למניעת החלקה במטבח הם ציוד חשוב מאד במסעדה. אם אחד העובדים ייפגע כתוצאה מהחלקה במטבח משום שבמטבח המסעדה לא הותקנו משטחים למניעת החלקה הוא יכול להגיש תביעה בגין רשלנות של בעל המסעדה. מסיבה זו כדאי לקנות ציוד למסעדות מיצרנים מוכרים ואמינים. בטיחות הציוד שבו אתם משתמשים במסעדה רלבנטית גם לסוגיה של הוצאת רישיון עסק עבור המסעדה המתוכננת. כמו כן בלתי אפשרי כמעט להכין אוכל באיכות גבוהה וטובה ללא ציוד איכותי גם עם בעל המקצוע שעובד אצלכם הוא השף הטוב ביותר בעיר. מלבד זאת, הציוד הנדרש למסעדה משתנה לפי סוג המסעדה וחשוב לדעת מראש מהו אותו ציוד שנדרש כדי להכין את המזון שאתם מעוניינים להגיש במסעדה. בין הציוד למסעדות שנדרש להפעלת מסעדה ניתן למנות: מקררים, תנורי אפייה, תנורי צלייה, משטחי עבודה, חדרי קירור, מכונת קפה ועוד. את קניית הציוד למסעדות רצוי לבצע רק לאחר שהחלטתם על התפריט של המסעדה. חבל שתרכשו ציוד שלאחר מכן לא יהיה לכם בו כל צורך.

 

נקודות חשובות בבחירה של ציוד למסעדות

  •  ראשית, לפני שבכלל קונים ציוד למסעדות רצוי לתכנן כיצד ייראה החלל של המטבח במסעדה. לפני הקנייה של ציוד למסעדות רצוי לדעת היכן יעמוד כל דבר ולהעריך האם מדובר במיקום הטוב ביותר בשביל ביצוע אידיאלי של העבודה. בדרך כלל אם תתחילו את התכנון לאחר הקנייה וההצבה של ציוד למסעדות כבר יהיה קשה ללכת אחורה. התכנון מראש יכול לחסוך לכם הרבה כאב ראש והשקעה כספית מיותרת.
  •  נקודה חשובה אחרת היא העיצוב של הציוד למסעדות. העיצוב של ציוד למסעדות לא תורם דבר גם אם הוא מרשים ויפה אם הוא מקשה על הפעלת הציוד ובאופן הזה מקשה על התפעול של המסעדה. לכן יש להקפיד שהניקיון והסגירה של הציוד למסעדות שרכשתם יהיו נוחים ולא יגרמו לעיכוב של העבודה. בדרך כלל מומלץ להעדיף ציוד למסעדות שעשוי מנירוסטה. הנירוסטה היא מתכת שמתאימה מאד לציוד למסעדות משום שהיא לא מחלידה וקל מאד לנקות אותה.
  •  חשוב כאשר בוחרים ציוד למסעדות שהציוד יהיה בנוי בצורה נוחה מבחינה ארגונומית כדי שהעובדים יוכלו לעבוד בצורה מהירה ויעילה. סביבת העבודה של מטבח במסעדה היא סביבה שבה העבודה נעשית בתנאים של מהירות ולחץ. לכן, על מנת שהעובדים יוכלו לעבוד בצורה אפקטיבית יש לצייד אותם בציוד למסעדות המתאים.
 
חזרה לרשימת המאמרים בנושא ציוד ואספקה למסעדות
האם המאמר עזר לך?