מסעדות באסד (שבט)
נמצאו 92 מסעדות
סינון תוצאות
-
שלומי שיפודין
באר שבעיחס מעולה, בשר ברמה גבוהה ויד רחבה. פינקו בצלחת צ'יפס גדולה מאוד ווידאו שאנחנו נהנים.
-
ג'אפן ג'אפן באר שבע
ראובן רובין 5, באר שבעמסעדת ג'אפן ג'אפן הכשרה (בכשרות בד"ץ בית יוסף), מזמינה אתכם ליהנות מחוויה פאן-אסייתית עשירה ומגוונת, לצד קוקטיילים ואווירה נעימה. המקום...
-
מסעדת ספרא safra
יוסף הבורסקאי 18, באר שבעספרא - גריל הבשרים הטוב ביותר בעיר מסעדה ייחודית המביאה אל הציבור הישראלי אוכל ים תיכוני, מקומי, אהוב ופופולארי במתכונת שונה מהמוכר.
-
קיארה - לאונג׳ בר
קטינקא ברוך 2, באר שבעמקום יפה אווירה טובה אוכל מצוין שירות מצוין אין מילים פשוט שווה כול שקל
-
פסטינה באר שבע
דרך מצדה 43, באר שבעיום ראשון- שני 19-20.4 סגורים לרגל החג. 21-27.4 פתוחים מ12:00-23:00 כרגיל. חולמים על ארוחה איטלקית טובה, אבל אותנטית, איכותית ומשובחת ממש...
-
בי בי בי - BBB
חיל הנדסה 1, מרכז בי 7 באר שבעהכל היה מציוֹן דניאל דהן המלצרית נתנה שירות מעולה האוכל טעים מאוד תודה רבה
-
מקדונלד'ס
שד' דוד טוביהו 125, באר שבעמקדונלד'ס ישראל מאמינה שאפשר ליהנות ממזון טעים, מבלי לשלם על כך מחיר בריאותי ולכן משנת 2004 ועד היום מובילה מקדונלד'ס ישראל את מהפכת הבריאות...
-
מקדונלד'ס
קטינקא ברוך 2, באר שבעמקדונלד'ס ישראל מאמינה שאפשר ליהנות ממזון טעים, מבלי לשלם על כך מחיר בריאותי ולכן משנת 2004 ועד היום מובילה מקדונלד'ס ישראל את מהפכת הבריאות...
-
בורגרים
בית אשל 21, באר שבעהסניף של רשת מסעדות הבשרים בורגרים בעיר העתיקה בבאר שבע מאפשר לכם להבין את סוד ההצלחה של הרשת. הייחודיות שלנו היא מנות ההמבורגר הקטנות אבל...
-
המקסיקני
שד' דוד טוביהו 125, באר שבעמסעדת המקסיקני הינה מסעדת הטורטייה הראשונה שנפתחה בדרום והראשונה המקורית שנפתחה בארץ אשר באמת שמה דגש על האוטנטיות של האוכל המקסיקני וצורת...
-
המקסיקני
קטינקא ברוך 2, באר שבעמסעדת המקסיקני הינה מסעדת הטורטייה הראשונה שנפתחה בדרום והראשונה המקורית שנפתחה בארץ אשר באמת שמה דגש על האוטנטיות של האוכל המקסיקני וצורת...
-
צ'וקה
שד' דוד טוביהו 125, באר שבעצ'וקה סניף באר שבע צ'וקה מונה כיום 21 מסעדות בפריסה ארצית,המטבח העשיר של צ'וקה, משלב בין מנות תאילנדיות כפריות למטבחים העדכניים של יפן...
-
קריולו בוטיק
קק"ל 26, באר שבעדי קל להרוס מנת פסטה, אם זה בבישול יתר, רוטב שמנוני או כבר מידי, ושימוש בחומרים לא טריים. קשה יותר לבשל אוכל איטלקי, איכותי, מדויק ובעיקר...




















